Motociclete electrice

Descoperă motociclete electrice pentru senzații noi, fascinante în ceea ce privește mobilitatea electrică. Alege o motocicletă electrică revoluționară, care îți oferă un sentiment unic de e-adrenalină, libertate și stare de bine.

Cu ce categorie de permis se conduce o motocicletă electrică?

• Oferim modele de motociclete electrice (limitate la 45 km/h) care se conduc cu permis  categoria AM (de la 16 ani) sau cu permis categoria B.

• Oferim motociclete electrice (până la 100 de km/h) care se conduc cu permis categoria A1, A2, A.

• Pentru cei pasionați de adrenalină și aventură oferim modele de offroad (care nu pot fi folosite pe drumurile publice) pentru care nu este necesar permis de conducere. 

Cum se realizează întreținerea motocicletei electrice?

• Spre deosebire de o motocicletă cu motor pe combustibil, o motocicletă electrică nu necesită la fel de multă mentenanță, iar costurile de întreținere sunt mult mai reduse. Cele mai importante aspecte de care să ții cont pentru întreținerea unei motociclete electrice sunt bateria și curățarea vehiculului. 

Bateria este inima motocicletei și trebuie să fie păstrată în condiții bune mai ales pe timp de iarnă. 

Curățare periodică cu atenție îndreptată în special pe zonele de baterie, motor și electronică. Se recomandă ca motocicletele off-road să fie curățate regulat din cauza murdăriei care se acumulează pe componente.

• La cele de off-road se mai verifică întinderea lanțului, curățarea lanțului, gresarea lanțului. De asemenea suspensiile necesită îngrijire și servisare periodică.

Ca la orice vehicul, în funcție de gradul de uzură, la anumite perioade de timp există diverse consumabile care necesită înlocuire.

Ce preț are o motocicletă electrică?

Produse diferite pentru necesități diferite (ia ghici) au prețuri diferite 🙂

În catalogul nostru de produse prețurile motocicletelor încep de la 1800 euro și ajung până la 14000 eur. Contactează-ne telefonic dacă ai nevoie să vorbim despre ce model ar fi mai potrivit pentru nevoile tale. Sau vino la test drive la showroom-ul 070 din Cluj!  

Se poate cumpăra o motocicletă în rate sau leasing?

Da, prin intermediul Mobilpay poți plăti cu card de rate de la diferite bănci. Poți afla mai multe informații dacă accesezi acest link: https://netopia-payments.com/solutii/plata-in-rate/

Cum pot cumpăra o motocicletă electrică prin programul Rabla Plus?

• Pentru a cumpăra o motocicletă electrică prin programul Rabla te invităm să ne scrii un e-mail cu datele tale de contact în care să specifici modelul de motocicletă care te interesează. Îți vom răspunde cu drag și îți vom trimite lista cu toate actele de care ai nevoie pentru înscrierea în programul Rabla Plus. 

• Desigur, ne poți contacta și telefonic. Sau dacă preferi să ne faci o vizită la locația noastră din Cluj ai ocazia să vezi motocicleta dorită, iar noi suntem dornici să îți arătăm toate “features-urile” pe care le oferă vehicule noastre electrice.

Ce garanție îmi oferiți la achiziționarea unei motociclete electrice de la 070 ?

• Garanția la un vehicul electric înseamnă: baterie, motor și controller. Pentru aceste părți componente primești 24 de luni garanție dacă ești persoană fizică și 12 luni garanție dacă esti persoana juridica. Restul componentelor sunt consumabile. 

• În cazul în care există un defect de fabricație constatat de către noi, îți înlocuim motocicleta.