sur-ron Romania light bee x
sur-ron romania light bee x

SUR-RON ELECTRIC BIKE

Bine ați venit la următoarea generație de motociclete electrice în România.

Sur-Ron este un succes surpriză în multe discipline, probe, enduro, alpinism, explorare sau distracție freestyle. Cuplul său imens a câștigat inimile celor mai profesioniști călăreți. Motocicleta electrică Sur-Ron este la fel de performantă pe trasee off-road, pe dealuri și freestyle, menținând acelasi standard ridicat de rezistență. Cuplul imens a cucerit până și cei mai pretențioși pasionați.

Prin rezistență, design sau performanță, Sur-Ron stabilește noi standarde de calitate în toate domeniile.

AVANTAJE

1. Performanță fără precedent, datorită raportului mare de putere / greutate, facilitând accelerarea fără efort până la viteze de până la 45 km / h (80 km / h).
2.Regulatoarele Sine-Wave X sunt controlate digital și programate pentru a oferi o curbă de putere mult mai lină și previzibilă
3. Arhitectură avansată pentru o capacitate crescută de încărcare, durată de viață îmbunătățită, siguranță și fiabilitate.
4. Sistem de supsenii creat pentru a rezista celor mai dure condiții, tehnologie patentată de Sur-Ron.

MODELE DISPONIBILE

Light Bee X

Construită să reziste factorilor externi duri, Light Bee X are protecție certificată împotriva prafului și a umidității. Modelul este unul ușor,  acest motor Sur-Ron având doar 47 de kg.

Light Bee X Road Legal

Recomandată atât pentru adoleșcenți, cât și pentru adulți, motocicleta are capacitatea de a prinde viteza între 32 și 96 de km/h și de a urca la peste 45 de grade.

Dorești mai multe informații?

Suntem aici pentru a răspunde întrebărilor tale.

070 este aici să îți ofere soluții electrice performante pentru deplasările tale în oraș sau călătoriile off-road. Vino să testezi aventura vieții tale. Te așteptăm la un test drive!

© 2020 | Cosma Project SRL