SUR-RON

Bine ați venit la următoarea generație de motociclete electrice.

Sur-Ron este un succes surpriză în multe discipline, probe, enduro, alpinism, explorare sau distracție freestyle. Cuplul său imens a câștigat inimile celor mai profesioniști călăreți. Sur-Ron este la fel de performant pe trasee off-road, pe dealuri și freestyle, menținând acelasi standard ridicat de rezistență. Cuplul imens a cucerit până și cei mai pretențioși pasionați.

Prin rezistență, design sau performanță, Sur-Ron stabilește noi standarde de calitate în toate domeniile.

AVANTAJE

1. Performanță fără precedent, datorită raportului mare de putere / greutate, facilitând accelerarea fără efort până la viteze de până la 45 km / h (80 km / h).
2.Regulatoarele Sine-Wave X sunt controlate digital și programate pentru a oferi o curbă de putere mult mai lină și previzibilă
3. Arhitectură avansată pentru o capacitate crescută de încărcare, durată de viață îmbunătățită, siguranță și fiabilitate.
4. Sistem de supsenii creat pentru a rezista celor mai dure condiții, tehnologie patentată de Sur-Ron.

MODELE DISPONIBILE
Light Bee X

Construită  reziste factorilor externi duri, Light Bee X are protecție certificată împotriva prafului și a umidității. Modelul este unul ușoravând doar 47 de kg.  

Light Bee X Road Legal

Recomandată atât pentru adolescențicât și pentru adulțimotocicleta are capacitatea de a prinde viteza între 32 și 96 de km/și de a urca la peste 45 de grade. 

Dorești mai multe informații?

070 este aici să îți ofere soluții electrice și performante pentru călătoria în oraș sau off-road. Te așteptăm la un test drive!

© 2020 | Cosma Project SRL