RIDE CAKE

CAKE este o brand de motociclete electrice suedeze, născute dintr-o pasiune pentru sporturile gravitaționale și care au misiunea de a dezvolta produse inovatoare de înaltă calitate cu o durabilitate crescută.

AVANTAJE

1. Motociclete ușoare, ușor de manevrat.
2. Flexibilitate crescută, potrivite pentru începători și avansați.
3.Nivelul de mentenanță necesară este foarte scăzut.
4. Perfecte pentru a explora silențios natura sau a te plimba în oraș cu 0 poluare.
5. Echipat cu lumini LED vizibile la 360 de grade.

MODELE DISPONIBILE
Kalk&

Noul Kalk& potrivit pentru mediul urban este un mijloc de transport eficient, silențios și rapid, perfect pentru naveta zilnică.

Kalk OR

Kalk OR este conceput pentru a promova performanța, rezistența și explorarea liberă a naturii, fără a lăsa nimic la voia întâmplării. Cinematica, dimensiunea și geometria modelului, împreună cu construcția precisă și utilizarea atentă a materialelor, creează o experiență agilă, ușoară și captivantă.

Kalk INK

Kalk INK se bazează pe aceeași tehnologie ca și Kalk OR. Aceeași tracțiune puternică cu roți ușor mai grele și stabile și o suspensie simplificată, dar totuși mai robustă. Oferă posibilitatea explorării rapide, fără dificultăți, în același timp palpitantă, fără a polua sau a deranja.

Kalk INK SL

Noul Kalk INK SL este conceput  pentru deplasare zilnică. Kalk INK SL se bazează pe aceeași tehnologie ca Kalk & cu o suspensie simplificată, dar mai robustă.

Dorești mai multe informații?

070 este aici să îți ofere soluții electrice și performante pentru călătoria în oraș sau off-road. Te așteptăm la un test drive!

© 2020 | Cosma Project SRL