NIU-WAY

Conectat permanent la Cloud, operabil din aplicația NIU, scuterul are o capacitate proprie de colectare și analiză a informațiilor. Este prevăzut cu senzori care oferă date de localizare, istoric, status tehnic și statistici de la distanță până la diagnosticare în timp real și alertă antifurt.

AVANTAJE

1. Ușor de pilotat, varietate de culori, design aerodinamic, high-tech.
2. Bold Smart integrat, intuitiv și optimizat pentru comenzi rapide.
3. Opțiune de pilot automat, opțiune pentru modul Sport și pentru modul Economic.
4. Prevăzut cu sistem electronic inteligent de recuperare și refolosire a energiei de frânare.
5. Echipat cu lumini LED vizibile la 360 de grade.

MODELE DISPONIBILE
NQi GT

Parcurge străzile șerpuite ale orașului sau mergi pe bulevarde mari cu ușurință. În modul SPORT, viteza maximă a NQi GT este de 70 km / h, ceea ce face ca deplasările urbane să fie mai rapide ca niciodată.

NQi PRO

Putere, autonomie și viteză într-un singur scuter. Cu NQi PRO mergeți mai repede și mai departe în oraș.

NQi Sport

NQi Sport este punctul culminant al unei viziuni care începe cu cercetarea și dezvoltarea noastră pentru a dezvolta un vehicul stabil și puternic din punct de vedere structural, rămânând în același timp elegant  cu un design simplu.

MQi+ Sport

MQi + îți oferă libertatea de a alege scuterul pentru stilul tău. Designul de clasă mondială al seriei MQi actualizat pentru doi piloti. Tabloul de bord inteligent LCD și comenzile ușor de utilizat fac din MQi + ideal pentru deplasările urbane de zi cu zi.

Dorești mai multe informații?

070 este aici să îți ofere soluții electrice și performante pentru călătoria în oraș sau off-road. Te așteptăm la un test drive!