Horwin CR6

95 km/h

Viteză maximă

75 Kg

Sarcină maximă

7,2 kW

Motor

150 Km

Autonomie

~3 hours

Timp încărcare

296 Nm

Cuplu

Preț: 6790 Euro (TVA inclus)

Eligibil prin programul “Rabla Plus“

 

OUT OF STOCK!

Descriere

Fără linii drepte sau design de scuter de modă veche, HORWIN CR6 cu siguranță nu este plictisitor.

Iti place ceea ce vezi? Bun! Nu vei mai găsi o astfel de motocicletă electrică.

Cu un RPM de 5000 r / min, motorul electric asigură o putere suficientă pentru viteza maximă de 95 km / h. Mai mult, veți fi uimiți de puterea constantă în timp ce călătoriți la peste 80 km / h. Din testul de peste 200000 km și calibrarea repetată, motorul, combinat cu un controler inteligent, produce o accelerație instantanee și totuși lină.

Specificații

Baterie Litiu-Ion Panasonic 18650 ( nedetașabilă )
Capacitate: 55Ah
Voltaj: 72V
Autonomie estimată: 150 km ( 45km/h )
Viteza maximă omologată: 95km/h
Timp de încărcare: 3h
Sarcină maximă: 170kg
Motor: 7.2 kW
Cuplu: 296 Nm

Motorul electric Horwin

HORWIN CR6 stabilește noi standarde în ceea ce privește mobilitatea electrică prin combinația sa orientată spre performanță a unui nou controller (FOC) și a unui motor electric puternic.

Puterea maximă de 7.2 kW și viteza maximă de 95 km / h garantează plăcerea deplină de condus!

Sistem fe frânare CBS

SISTEM DE FRÂNARE CBS – sistemul de frânare CBS împarte forța de frânare între discurile de frână din față și spate, reducând distanța de oprire și asigurând o frână sigură inclusiv la viteze mari. Frânele precise permit o manevrare extrem de precisă în viraje, chiar și în condiții de umezeală. Discul de frână perforat de 265 mm în față, și discul de frână perforat de 220 mm în spate, garantează o frânare sigură și eficientă în toate condițiile.

Baterie Litiu-Ion Panasonic 18650

HORWIN CR6 folosește cele mai moderne baterii Litiu-Ion disponibile. Acumulatorul de 55 Ah se încarcă în cca. 3 ore de la 0-80% și oferă o autonomie de până la 150 de kilometri.  Datorită tehnologiei revoluționare de încărcare, aveți suficientă încărcare în 20 de minute pentru a parcurge o distanță de 20-30 km. Durează aproximativ 4 ore pentru a încărca complet bateriile. Procesul de încărcare dinamică protejează celulele cât mai mult posibil pentru a atinge valorile de performanță corespunzătoare după mulți ani.

Control total

Afișajul mare al HORWIN CR6 vă arată toate informațiile de care aveți nevoie în timpul călătoriei: viteza actuală, rămâne la îndemână modul de conducere, temperatura și multe altele. Totul într-un design clasic retro combinat cu cea mai modernă tehnologie.

Galerie