Horwin CR6 Pro

105 km/h

Viteză maximă

170 Kg

Sarcină maximă

11kW

Motor

130 Km

Autonomie

~3 hours

Timp încărcare

303 Nm

Cuplu

Preț: 8290 Euro (TVA inclus)

Eligibil prin programul “Rabla Plus“

 

OUT OF STOCK!

Descriere

Noul Horwin CR6 PRO  – cu o accelerație de la 0 la 60 km / h în numai 6 secunde și o viteză maximă de până la 105 km / h, acest vehicul este revoluționar din toate punctele de vedere.

Specificații

Baterie Litiu-Ion Panasonic 18650 ( nedetașabilă )
Capacitate: 55Ah
Voltaj: 72V
Autonomie estimată: 130 km ( 45km/h )
Viteza maximă omologată: 105km/h
Timp de încărcare: 3h
Sarcină maximă: 170kg
Motor: 11 kW
Cuplu: 303 Nm

Motorul electric Horwin

Noul motor electric HORWIN, combinat cu transmisia manuală mecanică cu 5 trepte, este probabil revoluționar în această clasă de performanță. Acesta combină plăcerea de conducere pură, combinată cu acționarea electrică ecologică, deoarece o cunoașteți doar din motocicletele convenționale. Accelerație de la 0 la 60 în numai 5 sec. și o viteză maximă de 105 km / h sunt probabil unice în această clasă de performanță!

Sistem de frânare CBS

SISTEM DE FRÂNARE CBS – sistemul de frânare CBS împarte forța de frânare între discurile de frână din față și spate, reducând distanța de oprire și asigurând o frână sigură inclusiv la viteze mari. Frânele precise permit o manevrare extrem de precisă în viraje, chiar și în condiții de umezeală. Discul de frână perforat de 265 mm în față și discul de frână perforat în spate de 220 mm garantează o frânare sigură și eficientă în toate condițiile.

Baterie Litiu-Ion Panasonic 18650

HORWIN CR6 Pro folosește cele mai moderne baterii Litiu-Ion disponibile. Acumulatorul de 55 Ah se încarcă în cca. 3 ore de la 0-80% și oferă o autonomie de până la 130 de kilometri.  Datorită tehnologiei revoluționare de încărcare, aveți suficientă încărcare în 20 de minute pentru a parcurge o distanță de 20-30 km. Durează aproximativ 4 ore pentru a încărca complet bateriile. Procesul de încărcare dinamică protejează celulele cât mai mult posibil pentru a atinge valorile de performanță corespunzătoare după mulți ani.

Cadru de înaltă rezistență

Combinația de aluminiu ultra-ușor și tehnologia de forjare este cheia cadrului de înaltă rezistență. Rezistența excelentă asigură siguranța la volan.

Mai mult, echilibrul rezonabil al greutății cadrului garantează experiența de conducere la viteză mare.

Galerie