Horwin EK1

 • Permis conducere

  Cat. A1, A, B

 • Autonomie

  80Km

 • Viteza max.

  45 Km/h

 • Motor

  2.8 kW

 • Baterii Panasonic

  72V 40 Ah

Horwin EK1 - Scuter electric

Design modern, linii conturate, culori luminoase – o combinație de modă și lux. Indiferent dacă este tânăr sau bătrân, bărbat sau femeie: vei iubi EK1! Acest scuter electric este spațios și confortabil. A fost creat pentru utilizarea de zi cu zi pentru a acoperi distanțe mai mari rapid, elegant și economic.

EK1 este rapid pe șosea!

Atinge o viteză maximă de 45 km / h.

Roata din față de 14 inci și cea din spate de 13 inci oferă o manevrabilitate excelentă. Siguranța este asigurată de sistemul de frânare CBS eficient. Motorul central oferă o performanță consistentă și puternică.

Designul ergonomic remarcabil și sistemul eficient de absorbție a șocurilor asigură o experiență de condus confortabilă.

EK1 are un ampatament lung de 1320 mm și o distanță de 125 mm de sol. Dimensiunile generoase – 1900 mm lungime, 690 mm lățime, 1130 mm înălțime – oferă o experiență de conducere corespunzătoare. În plus, EK1 are o capacitate maximă de încărcare de 170 kg și oferă spațiu pentru până la două persoane.

Patru culori, una pentru tine!

ALEGE CULOAREA TA PREFERATĂ

 • Baterie Litiu-Ion Panasonic 18650
 • Capacitate: 26Ah
 • Voltaj: 72V
 • Autonomie estimată: 70 km ( 45km/h )
 • Viteza maximă omologată: 45km/h
 • Timp de încărcare: 5h
 • Sarcină maximă: 200kg
 • Motor: 2.8 kW
 • Cuplu: 145 Nm
Dimensiuni Lungime: 1900 mm
Latime: 690 mm
Inaltime: 1130 mm
Inaltime sa: 780 mm
Tip motor Central
Controller FOC
Baterie 72V/26Ah ( Standard)

72V/40Ah ( Extended)

Greutate neta 95 kg
Sarcina utila 281kg
Jenti Aluminiu
Dimensiune anvelopa fata 100/80 – 14
Dimensiune anvelopa spate 110/70 – 13
Ampatament 1320 mm
Garda minima la sol 125 mm
Putere maxima 2.8 kW
Rotatie 480 rpm
Cuplu maxim 145 Nm
Viteza maxima 45 km/h
Autonomie 80 km ( la o viteza medie de 45 km/h )
Sistem franare CBS
Incarcare 5 A, 670 W
Durata incarcare 4-5 h ( 0-100% )
Lumini LED ( fata / spate / semnale )

Specificații

Motorul electric Horwin

Specificații

Sistem de frânare CBS

Motorul central dezvoltat de HORWIN creează o putere de 2.8 kW la o viteză de 45 km / h. EK1 accelerează la 45 km / h în șase secunde, cuplul maxim fiind activat imediat când clapeta este activată. Puterea constantă a motorului asigură o funcționare mai lină în toate condițiile de drum.

În plus, motorul extrem de eficient al motorului echilibrează perfect performanța și consumul de energie.

Sistemul de frânare CBS va împărți forța de frânare între discurile de frână față și spate atunci când frânați în caz de urgență, reducând distanța de oprire și asigurând o frână sigură la viteze mari.

Frânele sensibile permit o manevrare extrem de precisă în și în jurul virajelor, chiar și în condiții de umezeală. Discul de frână din față de 220 mm și discul de frână din spate de 190 mm garantează o frânare sigură și eficientă în toate condițiile.

Autonomie ridicată

Baterie Inteligentă

EK1 poate fi echipată cu două baterii litiu-ion ușor de demontat. Ambele baterii pot fi încărcate simultan. Bateria este livrată cu celule eficiente ale bateriei litiu-ion 18650.

Sistemul de monitorizare SOC și sistemul modern de gestionare a bateriei pot preveni defecțiunile. Printre altele, acestea oferă protecție împotriva supraîncărcării, descărcării, supratensiunii, scurtcircuitului și monitorizează temperatura bateriilor.

Durata de viață a bateriei este de peste 1000 de cicluri. Curentul standard de încărcare este de 10A. Durata de încărcare a unei baterii este de 5 ore. Pentru aceasta se folosește un încărcător inteligent.

Control complet cu un bord modern

Afișajul mare al HORWIN EK1 vă arată toate informațiile de care aveți nevoie în timpul călătoriei dvs.: viteză actuală, curent, SOC, călătorie, ODO și multe altele.

Pornirea glisantă de sub afișaj oferă o nouă modalitate mai simplă de a începe călătoria dvs. plăcută.

Convenabil, cheia vehiculului are încorporată o telecomandă: în acest fel puteți porni, opri și chiar bloca scuterul. Și toate acestea fără a fi nevoie să puneți cheia în blocajul de contact!

Întrebări și nelămuriri

Dorești mai multe informații?

070 este aici să îți ofere soluții electrice și performante pentru călătoria în oraș sau off-road. Te așteptăm la un test drive!

Rezervă un Test Drive


  © 2020 | Cosma Project SRL