Despre noi

ZERO SEVEN ZERO

Accelerează cu noua generație a ecomobilității!

SUR-RON

Motociclete off-road silențioase

Accelerează și explorează natura în liniște cu ajutorul motocicletelor de off-road Sur-Ron. Ai parte de un partener rapid, electric și pregătit să te ajute să experimentezi noi trasee.

NIU-WAY

Scootere electrice smart

Redefinim mobilitatea urbană cu ajutorul unui scooter chic, smart și puternic.Îți poți monitoriza istoricul, performanța și statisticile de consum direct din aplicația Niu.

CAKE

Motociclete electrice high-performance

CAKE este o companie suedeză născută din pasiune pentru inovație și performanță cu multiple brevete tehnologice în domeniul electric. Misiunea Cake este să revoluționeze standardele de calitate ale motoarelor non-poluante/eco-friendly!

SUPER SOCO

Motociclete electrice vintage

Mixul ideal între o motocicletă electrică puternică de ultimă generație și un partener de drum elegant. Desing-ul clasic al modelului este inspirat din stilul retro al anilor 50.

INFORMAȚII

Plăți și oferte

Exploatează noua ofertă de preț și informații despre cum plătești

Noua ofertă de preț

Exploatează noua ofertă de preț

 

Descarcă oferta

 

Vezi Prețurile

Cum cumpăr?

Vrem să ne asigurăm că faci cea mai bună alegere atunci când cumperi de la noi. De aceea, atunci când te decizi ce vehicul crezi că ți s-ar potrivi, ne-ar plăcea să purtăm o conversație pe mail și ulterior să ne auzim la telefon ăentru detalii.

Rate prin TBI Credit

Pentru un calcul și mai multe detalii despre plata prin TBI Pay:

CALCULEAZĂ RATA ACUM 

#electricsquad

Valorile 070

Avem încredere în produsele noastre și în viitorul vehiculelor electrice, de aceea dorim să vă arătăm câteva motive pentru care și dumneavoastră ar trebui să testatați unul.
Performanță
Performanță

Încărcare rapidă și autonomie de peste 100km pentru o viteză medie de 30-40km/h. Accelerează rapid, lin și frânează inteligent.
Modele 070 oferă un sistem de încarcare de ultimă generație cu durată adaptată autonomiei de care dispun. În oraș sau în mijlocul naturii, îți oferim cel mai rapid și rezistent partener de drum.

Tehnologie
Tehnologie

Materiale revoluționare, dure & rezistente. Ai parte de opțiuni economice pentru baterie și un sistem de protecție împotriva supradescărcării. Utilizăm exclusiv tehnologie electrică de ultimă generație.

Energie regenerabilă
Energie regenerabilă

Energia verde este noua cale iar noi am pornit deja la drum, fără emisii de carbon, fără zgomot și fără griji.

Siguranță
Siguranță

Pregătite pentru orice anotimp și pentru orice tip de teren, modele 070 oferă suspensii rezistente și un sistem de accelerare stabil.

Design
Design

Ai o gamă vastă de opțiuni în materie de design, de la influențele minimaliste ale Cake, până la stilul vintage al Super Soco. Indiferent de preferințele tale, te alegi cu un partener care te diferențiază în trafic și îți oferă o amprentă personală!

De ce electric?
De ce electric?

Ecomobilitatea te reconectează cu orașul și cu natura. Schimbă impactul pe care îl ai asupra mediului înconjurător.

ÎNTREBĂRI ȘI NELĂMURIRI

Dorești mai multe informații?

Telefon

+40 771 543 979

 

E-mail

contact@070.ro

 

Adresa

Piața 1 Mai Nr. 4-5,

Cluj Napoca

ÎNCEARCĂ ȘI TU

Vrei să încerci?

070 este aici să îți ofere soluții electrice și performante pentru călătoria în oraș sau off-road. Te așteptăm la un test drive!

© 2020 | Cosma Project SRL