Accelerează și explorează natura în liniște cu ajutorul motocicletelor de off-road Sur-Ron. Ai parte de un partener rapid, electric și pregătit să te ajute să experimentezi noi trasee.

NIU-WAY Redefinim mobilitatea urbană cu ajutorul unui scooter chic, smart și puternic.Îți poți monitoriza istoricul, performanța și statisticile de consum direct din aplicația Niu.

CAKE este o companie suedeză născută din pasiune pentru inovație și performanță cu multiple brevete tehnologice în domeniul electric. Misiunea Cake este să revoluționeze standardele de calitate ale motoarelor non-poluante/eco-friendly!

SUPER SOCO Mixul ideal între o motocicletă electrică puternică de ultimă generație și un partener de drum elegant. Desing-ul clasic al modelului este inspirat din stilul retro al anilor 50.

Vezi noua ofertă de preț

Descarcă oferta

Vezi Prețurile

Vrem să ne asigurăm că faci cea mai bună alegere atunci când cumperi de la noi. De aceea, atunci când te decizi ce vehicul crezi că ți s-ar potrivi, ne-ar plăcea să purtăm o conversație pe mail și ulterior să ne auzim la telefon pentru detalii.

Clienții 070 au posibilitatea de a-și achita vehiculul electric în până la 12 rate egale fără dobândă prin cardul de cumpărături emis de una dintre băncile partenere.

Bănci partenere: Credit Europe Bank, Banca Transilvania, Garanti Bank sau Alpha Bank.

070 este aici să îți ofere soluții electrice și performante pentru călătoria în oraș sau off-road. Te așteptăm la un test drive!